سؤال :
کلینی[1] در الکافی ( و همچنین بزرگانی دیگر ) باب مستقلی به این عنوان آورده است : ( ن از زمین ارث نمی برند. )
 و در این مورد از ابی جعفر(ع) روایت کرده است که گفت:  ن از زمین سهمیه ارث ندارند. (فروع الکافی کلینی7/127)
در این روایت حضرت فاطمه(س) یا کسی دیگر استثناء نشده است. پس بنابراین طبق روایات مذهب شیعه، حضرت فاطمه(س) حق ندارد که خواهان ارث از پیامبر(ص) باشد و اگر این باغ، ارثیه و حقّ آنها بوده است، چرا حضرت علی(ع) بعد از رسیدن به خلافت، آن را مطالبه نکرده و برای خود پس نگرفتند؟! این نشان می دهد که حقّی برای آنها در موضوع باغ فدک وجود نداشته است و این موضوع یا نشانه ی علاقه ی به دنیا از طرف حضرت فاطمه(س) بوده ، یا ساخته و پرداخته ی ذهن شیعیان است؛ اگر دنیا طلبی در آن حضرت نبوده، پس این موضوع ساخته و پرداخته ی ذهن شیعیان است.

پاسخ: 
موضوعی را که شبهه پراکنان خواسته اند از ارائه ی ناقص این مطالب استفاده کنند آن است که حضرت فاطمه ی زهرا(س) از پدر خود، پیامبر بزرگوار اسلام(ص) ارثی نمی برد و آن ارثی که در این سؤال از آن صحبت شده، زمین فدک است. در ادامه ی مطلب نیز به این موضوع اشاره می کند که حضرت علی(ع) مستحق تر است به این که مطالبۀ فدک کند و حال آنکه پس از به قدرت رسیدن چنین کاری نکرد!
موضوعی که در ابتدا به نظر می رسد باید روشن و واضح شود آن است که بدانیم

ادامه مطلب

تاریخ و سیره ی حضرت خدیجه (س)

سخنانی از حضرت سیّدالشّهدا (ع)

سوره هایی که سجده واجب دارند و احکام آن

حضرت ,ی ,س ,پس ,فدک ,فاطمه ,حضرت فاطمه ,است که ,به این ,این موضوع ,علی ع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیئت جوانان بنی هاشم دانلودرایگان نمونه سوالات متعادل سازی چهره زنانه گانودرما Talk to yourself ریاضیات نقطه سرخط گُلی مبلمان اداری حاد صنعت عرشیا قلمزنی جنگل دخترماه